Skip to main content

Over DraairadDomein

Drijvende krachten achter DraairadDomein zijn eigenaren Rebecca en Remko Verweij. Samen met een team van trouwe toeleveranciers maken zij van ieder klantcontact een feest. Dit mag je verwachten:

Vind je weg terug:   Home   >   Service

N1. in service

Met jarenlange ervaring in de vrijetijdssector weten we een ding: goede service is minstens zo belangrijk als het product. Het zal je niet verbazen dat we werk maken van de klantrelatie. En we gaan ver. Zo zijn we ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar. Niet vreemd, want dan werk jij waarschijnlijk ook!

Razendsnelle en kosteloze levering

Bezorging uit voorraad leverbare raden

Als een van de weinige leveranciers leveren we ook raden uit voorraad. Bestel je een model? Dan ontvang je het rad binnen in 95% van de gevallen binnen 2 werkdagen, inclusief alle accessoires die je erbij bestelt.

Bezorging maatwerk raden

Ga je voor een maatwerk rad? Houd dan rekening met een doorlooptijd van 10 werkdagen. Het design werken we binnen 2 tot 4 werkdagen uit, mits we beeldmaterialen zoals je logo op tijd ontvangen. De bouw duurt ongeveer 3 tot 6 werkdagen en de daaropvolgende levering is binnen 1 – 2 dagen rond. Moet het nog sneller? Vink dan de spoedlevering aan in het offerteformulier. We schuiven in onze planning en geven jouw draairad voorrang. Hierdoor decimeert de bezorgtijd naar twee werkdagen.

Bezorgkosten

Houd rekening met de volgende bezorgkosten:

  • Nederland: bestellingen boven de €50 leveren we gratis. Onder de €50,- betaal je €9,95 bezorgkosten. Dit bedrag is exclusief btw.
  • België: voor bezorging in België betaal je €15,- per pakket. Aangezien een compleet draairad bestaat uit twee pakketten, ben je €30,- in totaal kwijt.

Unieke designs

Wij zien een draairad als visitekaartje voor je organisatie. Daarom steken we veel aandacht in de look & feel van onze producten. Dat geldt natuurlijk voor de maatwerkraden die we zelf ontwerpen, maar ook voor de uit voorraad leverbare modellen. Ze maken een spetterende indruk.

Zelf ontwerpen

Denk je dat je het zelf beter kan? Ontwerp dan je eigen draairad. Hier vind je de templates.

Templates

Uitstekende kwaliteit

Een draairad is in de eerste plaats een promotiemiddel, maar wel een die je intensief gebruikt. Daarom werken we met duurzame materialen. Dat geldt voor alle onderdelen, van klepper en koppelstukken tot aan de statieven en muursteunen. Je kunt er jaren mee vooruit.

Garantie en reparatie

Ook na je aankoop bieden we uitstekende service. Gaat er een onderdeel van je rad kapot? Dan repareren wij de schade of vervangen het kapotte onderdeel. Dat is veel goedkoper dan het complete draairad vervangen. Bovendien bieden wij op ieder product een garantietermijn van 2 jaar. Gaat je product binnen die periode kapot? Dan vervangen wij het kosteloos. Zonder morren.

Projecten

Heb je wensen die verder gaan dan wat we standaard leveren? Leuk! Deel vooral je ideeën voor je project, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. Tot snel.

Een frisse start