Skip to main content

Onderdelen van een Draairad

Hier vind je alles wat je moet weten over onze raden, inclusief een handige FAQ onderaan de pagina.

Vind je weg terug:   Home   >   Service   >   Service subpagina

Dit zijn de onderdelen van een draairad

Klik op het plusje voor de uitleg.

Het draaiwiel is het onderdeel dat ronddraait. Hoewel je het niet duidelijk ziet op dit model, komt ieder draairad met pinnen, een stootrand.
Het inklapbare aluminium statief leveren we standaard bij ieder rad. Dit is immers de meest gekozen bevestigingswijze voor het draaiwiel. Heb je liever een andere bevestigingswijze? Dan is dat natuurlijk mogelijk.
Een draairad komt standaard met een zwart-wit win plaatje. Vind je dit ontwerp niet passen bij je organisatie. Dan ontwerpen we er graag een op maat.
Dit is een stilstaand plaatje. Als het rad draait, blijft het logo zichtbaar. Een stilstaand plaatje is een mogelijke uitbreiding voor ieder maatwerk rad én een optie bij enkele uit voorraad leverbare raden.
Wil je werken met tastbare prijzen? Dan plaatsen we graag klemmen, waar je gemakkelijk een ticket, kortingsbon of naamkaart achter klemt.

Zo ziet het maatwerktraject eruit

Een volledig maatwerktraject, dat gaat van design tot aan levering, duurt ongeveer 10 werkdagen. Het omvat de volgende stappen.

1. Stel je draairad samen

Hoe groot moet je rad zijn? Hoeveel vakken wil je hebben? En wil je ook accessoires toevoegen? Laat het ons weten via het aanvraagformulier voor maatwerk. Je ziet online al direct een richtprijs.

2. Ontwerp het draaiwiel

Voor een uitgebalanceerd ontwerp werk je samen met onze designers of een designer uit je netwerk. Werk je met ons samen? Dan gaan we natuurlijk voor een ontwerp dat past bij je huisstijl.

3. Wij bouwen je rad

Zodra jij akkoord gaat met het definitieve ontwerp starten wij met de bouw. Binnen 6 werkdagen ontvang je het draaiwiel in huis. Lekker snel!

4. Neem je rad in gebruik

Hoe groot moet je rad zijn? Hoeveel vakken wil je hebben? En wil je ook accessoires toevoegen? Laat het ons weten via de productconfigurator.

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van een maatwerk rad?

Als je samenwerkt met een grafisch ontwerper van DraairadDomein, ligt de totale doorlooptijd op 6 tot 10 werkdagen. We hebben 2 tot 4 dagen nodig voor het ontwerp, 2 tot 5 dagen voor de productie en een dag voor de levering. Let wel op: we tellen vanaf de dag dat de offerte wordt goedgekeurd en gaan ervan uit dat we alle materialen (zoals logo's)', binnen afzienbare tijd krijgen aangeleverd.

Wat is de levertijd van een uit voorraad leverbaar rad?

Je ontvangt het draairad na een dag in huis als je bestelling voor 12:00 binnen is. Als we je bestelling na het middaguur ontvangen, leveren we het draairad een dag later.

Betaal ik ook bezorgkosten?

In Nederland bezorgen we je bestellingen vanaf €50,- gratis. Onder de €50,- betaal je €9,95 (exclusief btw) aan bezorgkosten.
Moeten we bezorgen in België of Duitsland? Dan betaal je 15,- per pakket. Voor een compleet draairad komt dit neer op €30,-.

Wat zit er standaard geleverd bij een maatwerk draairad?

Ieder maatwerk rad komt standaard met een draaiwiel, compleet met pinnen en een win bovenbord. Daarnaast ontvang je het bevestigingssysteem van je voorkeur. Daarnaast kun je accessoires (zoals een maatwerk bovenbord of een stilstaan plaatje) bijvoegen via het bestelformulier.

Wat krijg ik allemaal bij een standaard rad?

Je ontvangt het draaiwiel, compleet met pinnen en win bovenbord. Daarnaast leveren we het bevestigingssysteem van je keuze mee.

Een frisse start